Mamă şi bunică în acelaşi timp: o femeie a dat viaţă propriului nepot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiica Lindei a postat pe Facebook fotografii în care apare alături de mama şi de băieţelul ei
Fiica Lindei a postat pe Facebook fotografii în care apare alături de mama şi de băieţelul ei

Linda Sirois, în vârstă de 49 de ani, a fost mamă surogat pentru fiica ei. Ea a adus de curând pe lume un băieţel perfect sănătos.

Fiica femeii, Angel Hebert (25 de ani), suferă de o boală de inimă care i-ar fi pus viaţa în pericol în eventualitatea unei sarcini. „Din punctul meu de vedere, totul a fost foarte simplu. Am privit această situaţie ca şi cum aş fi avut grijă de copil pentru câteva luni", a declarat Linda Sirois cotidianului Portland Press Herald. Chiar ea a fost cea care s-a oferit să fie mamă surogat pentru fiică.

Băieţelul a fost conceput cu ajutorul unei proceduri de fertilizare in vitro. Ovulele au fost recoltate de la Angel Hebert (fiica), iar spermatozoizii de la soţ. Bunica a mai adus pe lume patru copii şi a declarat că sarcina cu nepotul a fost cea mai uşoară, pentru că nu a avut greţuri matinale sau alte simptome supărătoare. „A fost o experienţă extraordinară", a spus ea.

Linda nu este prima femeie care acceptă să poarte în pântece copilul fiicei. Mulţi părinţi preferă ca bebeluşii lor să fie adus pe lume de o femeie din familie: o mamă, o soră sau o cumnată. Anul trecut, o femeie în vârstă de 61 de ani a devenit una din cele mai bătrâne mame din SUA după ce a născut propriul nepot.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite