VIDEO iPhone 5, în sfârșit în magazine. Iată reacția incredibilă a fanilor din Australia, primii care au avut acces la noul smartphone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Așteptând noul iPhone FOTO: AFP
Așteptând noul iPhone FOTO: AFP

În sfârșit, cel mai nou smartphone de la Apple poate fi văzut în vitrinele magazinelor, testat și luat acasă. Fanii Apple din Australia, Japonia şi Hong Kong au început să cumpere vineri iPhone 5, indicând o cerere solidă pentru smartphone, în pofida unei controverse tot mai mari privind serviciul de hărţi pus la dispoziţie de Apple, relatează publicația „Wall Street Journal".

Primii care au putut atinge noul iPhone au fost australienii, aceștia fiind urmați de cei din Japonia, Singapore, Hong Kong, Franţa, Germania şi Marea Britnie, Statele Unite şi Canada.

Sute de oameni au stat la cozi în Sydney, unii aşteptând chiar şi 68 de ore pentru cea mai nouă versiune a popularului smartphone, relatează Mediafax.

Entuziasmul a fost atât de mare încât casa de pariuri online Sportsbet.com a organizat pariuri privind lungimea cozii de la magazinul Apple din Central Business District din Sydney sau cele mai populare aplicaţii descărcate.

Un reprezentant al site-ului mobilephonefinder.com, Todd Foot, a afirmat că este prima persoană din lume care a cumpărat un iPhone 5 vineri dimineaţa, după ce a aşteptat la coadă încă de marţi. Foot a declarat că a identificat, deja, probleme cu serviciul de hărţi al sistemului de operare iOS 6 al telefonului Apple.

În România, iPhone 5 este așteptat să apară în magazine, la operatorii de telefonie mobilă, la începutul lunii octombrie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite