Aşa te machiezi în funcţie de culoarea părului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Culoarea părului tău joacă un rol foarte important în alegerea produselor de machiaj
Culoarea părului tău joacă un rol foarte important în alegerea produselor de machiaj

Blondă, brunetă sau roşcată? Culoarea părului tău joacă un rol foarte important în alegerea produselor de machiaj. Cu ajutorul fardurilor potrivite vei arăta spectaculos! Încearcă!

Brunetă

Părul închis la culoare merge de minune asociat unui  machiaj luminos, deoarece capătă un aspect proaspăt. Nişte buze în tonuri oranj evidenţiază minunat părul tău ciocolatiu.

Nu-ţi neglija spâncenele! Ele creează practic un cadru pentru restul feţei tale. Dacă nu te descuri, cel mai bine este să apelezi la ajutorul unui salon, pentru a obţine forma potrivită.

Creionul de buze îţi asigură un aspect îngrijit al buzelor, toată ziua sau întreaga noapte. Brunetele nu trebuie să se ferească de culoare! Încearcă un ruj îndrăzneţ, luminos. În privire stă totul, aşa că încearcă nişte farduri luminoase pentru ochii tăi.

Blondă

Este uşor să te foloseşti de culoare atunci când eşti blondă, însă înlocuind blush-ul tău cu un produs bronzant te asiguri că pielea ta nu va arăta spălăcită. Pune-ţi ochii  în evidenţă cu ajutorul umbrelor întunecatesau neutre (încearcă eye-linere şi creioane negre).

Joacă-te cu o culoare de buze mai naturală, îţi va completa şi evidenţia privirea. Un fard de obraz bronzant oferă obrajilor un aspect proaspăt, atins de soare. Foloseşte-te de o mascara neagră, pentru a contrasta frumos cu părul tău blond.

VEZI AICI CE MACHIAJ ŢI SE POTRIVEŞTE DACĂ EŞTI BRUNETĂ





Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite