LIVE VIDEO Conferinţa în care Apple anunţă noul iPad Mini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţurile diferitelor versiuni ale iPad
Preţurile diferitelor versiuni ale iPad

Site-urile care transmit în direct lansarea oficială a iPad Mini au început să emită. Specialiştii oferă ultimele presupuneri asupra specificaţiilor tabletei, înainte de confirmarea oficială. Experţii estimează deja vânzări de 5 milioane de mini-tablete Apple până la Crăciun.

UPDATE 21.15 Tim Cook anunţă statisticile de la începutul anului ale companiei care face şi vinde "cele mai bune produse din lume".

UPDATE 21.10 Sunt anunţate preţurile, în toate configuraţiile:

Preţurile diferitelor versiuni ale iPad

UPDATE 20.51 iPad Mini este în acest moment lansat oficial. De grosimea unui pix (7,2 milimetri), tableta de 7,9 inci este de două ori mai uşor decât modelul precedent. "Arată ca o versiune îmbunătăţită a celui standard, cu conectare Lightning şi procesor A6X", prezintă Phil Schiller. El atacă Google Nexus 7, spunând că cei 0,9 inci în plus ai ecranului lui Mini sunt o diferenţă uriaşă.

Nu este singura tabletă lansată, "Big Brother" este iPad 4.

Mini este un iPad în fiecare inci, spune Schiller; preţul şi rezoluţia nu au fost încă menţionate. Camera frontală şi cea de pe versă sunt compatibile cu toate aplicaţiile iPad.

iPad Mini: prima imagine oficială

UPDATE 20.45 Tim Cook deschide subiectul iPad. Azi a fost vândut exemplarul cu numărul 100 de millioane, în doi ani şi jumătate. "Oamenii îşi iubesc iPad-urile": durata bateriei, portabilitatea, numărul aplicaţiilor disponibile.

UPDATE 20.30 Noul iMac, mai îngust cu 80% decât generaţia precedentă. Ecranul este disponibil la două dimensiuni: 21,5 şi 27 inci. Specialiştii Gizmodo comentează "nu înţeleg unde au reuşit sî pună toate componentele, la grosimea de 5 milimetri". Costă 1.299, respectiv 1.799 de dolari în funcţie de dimensiuni.

image
image

UPDATE 20.25 Urmează: Mac Mini. "Ştiaţi că va fi prezentat ceva care include "Mini" în nume azi, nu-i aşa?"

UPDATE 20.15  Sunt prezentate Apple Notebooks, cu ecrane cu retina display. "Respectând tradiţia noastră binecunoscută, vrem să luăm cel mai bun produs şi să îl îmbunăţim. Ne face plăcere să vă prezentăm noul Mac Book 3, cu ecranul de 13 inci". Imaginea este la fel de clară ca pe un ecran de televizor full HD. Dar cea mai interesantă parte a lui Mac Book Pro este cea care nu se vede: specificaţiile tehnice. Are 8GB RAM, retina display de 15 inci şi este pus la vânzare începând din acest moment, la preţul de 1.699 de dolari.

Mac Book Pro:

MAc Book Pro

UPDATE 20.10 Cook aminteşte primirea foarte bună a înregistrată de iOS 6, Mountain Lion. "În prezent, sunt trimise 28.000 de mesaje pe secundă, poate chiar mai multe în acest moment", spune el. Comentatorii de specialitate se declară plictisiţi de statisticile prezentate în ultimele 12 minute. "Este un update pentru Google, aşa spun ei concurenţei că vând mai multe aplicaţii şi aparate decât ei", spun comentatorii ustream.tv.

UPDATE 20.02 Conferinţa a început. Tim Cook prezintă succesul lui iPhone. Munca extraordinară depusă de Apple se vede în iPod 5, deja s-au vândut 300 de milionane, spune CEO-ul Apple. "iPhone va fi un cadou minunat de sărbători", adaugă el.

Imagine din filmul de prezentare a succesului lui iPhone 5 (captură imagine ustream.tv)

Specialiştii estimează că noul gadget Apple va avea un ecran de 7,85 inci, faţă de 9,7, cât are cea mai recentă versiune de dimensiuni mari. Conform estimărilor, Apple a comandat deja 10 milioane de tablete mini de la furnizori săptămâna trecută,informează dailymail.co.uk.

Noul dispozitiv ar putea funcţiona în reţeaua 4G, la fel ca cel mai recent iPhone, conform unora din numeroasele estimări în legătură cu tableta. Pentru cele 5 milioane de iPad Mini vândute, Apple va pierde un milion de tablete standard, conform analiştilor.

Ei estimează şi preţul noului produs: aproximativ 200 de lire sterline (245 de euro), aproape jumătate din preţul celui mai ieftin iPad 3, conform aceleiaşi surse.

Mini iPad este prima din lansările lunii octombrie, anunţată pentru 10.00 în San Jose, California, unde Tim Cook va anunţa noul produs Apple (20.00, ora României). Evenimentul va putea fi urmărit în direct, online, numeroase site-uri specializate pe tehnologie vor avea disponibil live streaming.

Concurenţa are, de asemenea, produse în aceste zile: Microsoft lansează Windows 8 şi tableta Surface, iar Amazon – tableta Kindle Fire.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite