Silicoanele, risc de explozie la duș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kylie poartă un sutien special, care îi acoperă copcile
Kylie poartă un sutien special, care îi acoperă copcile

Visul unei femei din Marea Britanie care își  dorea sâni mai mari pentru a scăpa de complexe s-a transformat într-un coșmar, după ce organismul i-a respins implanturile, iar silicoanele i-au explodat în timp ce era la duș.

Înainte să apeleze la chirurgia plastică, Kylie Hudson, în vârstă de 27 de ani, mamă a trei copii, avea sânii atât de mici încât nici nu trebuia să poarte sutien. „Eram disperată după un implant, aveam probleme în viaţa intimă din cauza sânilor prea mici. Tatăl primilor doi copii ai mei, cu care am fost împreună timp de 14 ani, nu m-a văzut niciodată în sânii goi", spune Kylie.

Atenție la riscuri!

În luna martie, Kylie Hudson a apelat la chirurgia plastică. Femeia a cheltuit peste 4.000 de lire sterline pentru a avea cele mai „sigure" implanturi, scrie „The Sun". Însă, în ciuda şanselor de reuşită de 99,7%, la numai șase săptămâni de la operație, tocmai când se pregătea să plece în vacanţă şi să-şi etaleze pentru prima dată implanturile, acestea au explodat.

Kylie a povestit că sânii i-au explodat în timp ce făcea duş şi a putut să vadă implanturile cum ieşeau pur şi simplu prin incizii. „Doctorii mi-au pus 310 copci, iar acum trebuie să le acopăr şi să port un sutien special", explică femeia. După incident, femeii i-au fost puse două noi implanturi, însă și acestea riscă să fie respinse de organism. „Trăiesc un coşmar, sunt devastată. Le sfătuiesc pe toate femeile să se gândească serios la riscuri, înainte să facă o astfel de operaţie", spune Kylie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite