Lansarea iPhone 5, anunțată la 11 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primele imagini cu iphone 5
Primele imagini cu iphone 5

Data lansării iPhone 5 este preconizată să fie anunțată la 11 iunie. Cu toate acestea, pe internet există deja fotografii cu cel mai așteptat produs Apple.

Primele imaginile cu noul iPhone 5 care le permit utilizatorilor să afle detalii despre cele două modele, alb și negru, au fost publicate pe site-ul 9to5Mac. Imaginile confirmă faptul că iPhone 5 va avea un ecran mai mare, ca urmare a tendințelor moderne în materie de smartphone, iar rezoluția maximă este de 1136X640, oferind o senzație asemănătoare cu cea a ultimului iPad lansat de Apple. O altă caracteristică a iPhone 5 este dată de conectorul dock, care va face inutilă folosirea vechilor încărcătoare.

Concurența schimbă obiceiurile

Inițial, lansarea oficală a iPhone 5 era preconizată pentru toamna aceasta, când se va împlini un an de la lansarea iPhone 4S, Apple fiind cunoscută pentru lansarea produselor sale la un an distanță unele de celelalte. Însă, ca urmare lansările recente ale telefoanelor Samsung Galaxy S3 și XTC One X, aceasta va putea avea loc chiar mai devreme. Între 11 și 15 iunie, în Statele Unite, la San Francisco, va avea loc ediția 2012 a conferinței anuale WWDC (WorldWide Developers Conference), unde vor fi prezentate atât detaliile despre noul iPhone și se estimează că va fi anunțată și data lansării oficiale.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite