FOTO iPhone 4S a fost lansat oficial în România. Vezi aici primele imagini de la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulţimea adunată în faţa magazinului Vodafone cu ocazia lansării noului iPhone 4S
Mulţimea adunată în faţa magazinului Vodafone cu ocazia lansării noului iPhone 4S

Telefonul iPhone 4S a fost lansat oficial în această seară în România. Terminalul aşteptat de fanii Apple de la prezentarea sa din septembrie va fi pus în vânzare de către toţi cei trei operatori mobili din România.

UPDATE 00:05

Majoritatea celor veniţi au părăsit deja zona magazinului. Pentru cei care au cumpărat 4S urmează probabil o noapte albă de căutate aplicaţii interesante, consumat două rânduri de baterii şi probleme de a se trezi dimineaţa din cauza dorinţei de a petrece mai mult timp cu telefonul.

Dacă în străinătate lansarea iPhone 4S a fost un eveniment fanatic, România a fost o scenă paşnică a pasiunii. Evenimentul de la Plaza a reunit oameni care consideră gadgetul doar un accesoriu "cool" pe care trebuie să-l aibă în portofoliu, dar şi câţiva pasionaţi. Cu toate acestea, la noi spiritul radical al fanilor Apple nu s-a văzut la această lansare, probabil pentru că cei cu adevăraţi pasioaţi au comandat deja telefonul şi-l aşteaptă sau vor face trecerea de la iPhone 4 direct la 5.

Coada văzută la magazinele din Statele Unite nu a fost aşa organizată şi în România, dar nici nu poate fi vorba de o bătaie pe telefon. Într-un fel, telefonul a fost obuzul folosit de operatorii mobili în disputa de pe piaţa românească, fiecare încercând să fie primii.

"Telefonul e funcţional, facilitează comunicarea rapidă şi se mişcă mult mai repede decât alte telefoane pe care le-am avut.", a spus o femeie care aştepta la coadă împreună cu soţul ei pentru a-şi achiziţiona un singur telefon. Cei doi nu sunt siguri cine va folosi terminalul, dar bărbatul apreciază aplicaţia Siri. Spre binele soţiei, pasionată de design, soţul nu va respecta cele spuse de Robert Turcescu la începutul serii: "Urmează zile când noi, bărbaţii, ne vom închide prin camere pentru a butona telefonul".

UPDATE 23:25

Există o listă de 155 de persoane, până în acest moment, care vor lua acasă iPhone-ul 4S. Printre aceştia este şi Filip, un tânăr de 24 de ani, care a venit la eveniment pentru a achiziţiona nu doar un telefon, ci trei.

"Am achiziţionat telefonul pentru mine, pentru cumnata mea şi pentru fratele meu. L-am ales în primul rând pentru că e mai inteligent decât iPhone 4, dar e la acelaşi preţ. 4S este diferit de celelalte telefoane prin calitate. Eu nu am auzit niciodată de un iPhone stricat. Restul telefoanelor nu pot face faţă cerinţelor la care este supus 4S", a spus Filip.

Respectând spritul lui Steve Jobs, fiecare eveniment Apple este un show monden. Cu toate acestea, cumpărătorii care s-au adunat la etajele 1 şi 2 al Plaza România au dispărut la puţin timp după prezentarea făcută de Cabral. Cei rămaşi în interiorul magazinului se joacă încontinuu cu noul telefon.

Se poate observa la cozile formate la casele magazinului că foarte mulţi clienţi sunt părinţi care au achiziţionat telefonul pentru odraslele lor. Un exemplu este Lucian Tănase, care a trebuit să îi cumpere băiatului său de 15 ani mult doritul gadget, deoarece băiatul a fost fascinat de caracteristicile noului telefon.

UPDATE 23:00

200 de persoane s-au adunat în faţa sediului Vodafone pentru lansarea iPhone 4S. Prezenţi la eveniment au fost Cabral, Robert Turcescu, Andreea Raicu, Anda Adam şi o cohortă de bloggeri.



Majoritatea oamenilor prezenţi nu au comandat telefonul, ci vor doar să asiste la eveniment.

Cabral a prezentat pentru prima dată telefonul publicului iar directorul Vodafone România, Mihai Ghica, a declarat că iPhone 4S este cel mai aşteptat telefon din ultimii ani.

"Cum ar spune Steve Jobs: 'It's beautiful'", a mai spus Ghica.

Robert Turcescu a completat spusele directorului: "Este o sculă foarte faină".

Jurnalistul a cântat la începutul prezentării câteva versuri din melodia 'It's beautiful' şi i-a avertizat pe utilizatorii de iPhone 4S că vor fi multe ore în care se vor retrage la baie, în sufragerie sau la mansardă pentru a butona încontinuu telefonul.

Mulţimea adunată în faţa magazinului Vodafone cu ocazia lansării noului iPhone 4S

Adevărul va transmite live de la evenimentul de lansare organizat de Vodafone la Plaza România. Oamenii sunt aşteptaţi în jurul orei 22.30 şi se vor putea întâlni cu Cabral Ibacka, Andreea Raicu şi Robert Turcescu.

Cosmote nu a anuţat niciun eveniment de lansare, dar a invitat clienţii în cursul zilei de astăzi pentru a testa terminalul, iar Orange va organiza un eveniment de lansare în magazinul din Băneasa Shopping City.

Rămâneţi pe adevarul.ro pentru transmisiunea în direct de la faţa locului şi pentru primele impresii ale utilizatorilor despre iPhone 4S

Citeşte aici cât va costa iPhone 4S la cei trei operatori mobili

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite