iPhone 5 apare abia în octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul iPhone ar putea fi mai subțire și mai lat decât ultima versiune lansată de Apple
Noul iPhone ar putea fi mai subțire și mai lat decât ultima versiune lansată de Apple

Compania Apple va prezenta noul său model de smartphone - iPhone 5 - în luna octombrie a acestui an și nu la începutul verii, cum s-a vehiculat anterior, relatează Bloomberg.

Noua dată a fost înaintată de analistului Jin Manster, de la Piper Jaffray Cos. Acesta și-a bazat prognoza pe faptul că Qualcomm Inc, compania responsabilă cu producția de componente pentru iPhone a anunțat că are ceva întârzieri la unele elemente despre care Manster spune că ar fi incorporate în noul gadget de la Apple.

iPhone-ul este produsul cel mai bine vândut al companiei Apple, iar o nouă versiune a acestuia era așteptată în această vară. Cel mai probabil acesta se va numi iPhone 5 și va conține cipurile radio de la Qualcomm care vor permite o conexiune mult mai rapidă la internet.

Principalii rivali ai Apple, Samsung, vor lansa un nou produs din linia Galaxy S pe 3 mai. Analiștii spun că avansul va avea efecte considerabile asupra rezultatelor financiare ale celor doi producători de la sfârșitul ultimului trimestru al acestui an.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite