Google a lansat noua versiune a sistemului de operare Android

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google a anunţat ieri noul Android – 4.2, în ciuda anulării evenimentului programat la New York, din cauza uraganului Sandy.

Noul update la sistemul de operare se numeşte tot „Jelly Bean”, acum cu „o aromă nouă”, scrie androidheadlines.com. Versiunea 4.2 include cea mai nouă versiune Google Now şi este „cea mai simplă şi mai inteligentă versiune Android de până acum”, conform producătorilor.

Noua opţiune pentru cameră „Photo Sphere” permite fotografierea în unghi de 360 de grade, informează technobuffalo.com. În plus, Jelly Bean 4.2 permite şi scrierea cu gesturi: cuvintele se formează pe ecran deasupra degetului care le conturează. Opţiunea permite şi autocompletarea propoziţiilor, în funcţie de cuvintele scrise.

De asemenea, 4.2 permite personalizarea pentru utilizatori multipli ai dispozitivului pe care este instalat, de la imaginea de fundal, la aplicaţii şi jocuri.
Sistemul de operare este disponibil pentru Nexus 4 şi versiunile noi, Nexus 7 şi 10. Reprezintă un update mai mic în comparaţie cu tercerea de la Android 4.0 Ice Cream Sandwich la 4.1 – Jelly Bean, conform estimării specialiştilor. Aceştia subliniază şi faptul că versiunea nou-lansată nu a primit un nume propriu.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite