VIDEO Saltul lui Felix Baumgartner, record de vizualizări şi pe YouTube

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felix Baumgartner: misiune îndeplinită
Felix Baumgartner: misiune îndeplinită

Austriacul Felix Baumgartner, care a depăşit viteza sunetului în cădere liberă duminică, a stabilit şi un nou record de vizualizări ale unui eveniment live pe YouTube.

Saltul lui Felix Baumgartner a fost transmis în direct pe un canal dedicat pe YouTube - Red Bull YouTube channel -, fiind urmărit de utilizatori din întreaga lume de un număr-record de peste 8 milioane de streamuri live, potrivit broadbandtvnews.com, care citează cifrele puse la dispoziţie de compania Google, deţinătoarea site-ului YouTube.

Până la saltul lui Felix Baumgartner, recordul de streamuri ale unui eveniment live pe YouTube - circa 500.000 - a fost înregistrat în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra din această vară.

Potrivit relatărilor din presa internaţională, Felix Baumgartner a fost sprijinit tehnic şi financiar pentru acest salt de grupul austriac de băuturi energizante Red Bull şi de patronul acestuia, multimilionarul austriac Dietrich Mateschitz. Mateschitz este şi proprietarul echipei de Formula 1 Red Bull-Renault, la care concurează actualul campion mondial, germanul Sebastian Vettel.

Un singur clip video înregistrat cu momentele esenţiale ale saltului are, de asemenea, peste 4 milioane de vizualizări, în două zile:

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite