fPrivacy, aplicaţia care limitează forţa reţelei Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţia poate fi instalată pe browserul Google Chrome
Aplicaţia poate fi instalată pe browserul Google Chrome

O aplicaţie pentru browserul Google Chrome permite utilizatorilor să-şi securizeze mai bine informaţiile pe care le oferă reţelei de socializare Facebook şi să navigheze în linişte pe internet.

Pluginul numit fPrivacy, oferă posibilitatea de a opta pentru oferirea sau nu a datelor private şi a libertăţii de acces pe cere Facebook o cere în unele momente. Astfel, reţeaua socială cere acordul pentru a posta linkuri pe Wall-ul utilizatorilor şi pentru a accesa informaţiile de pe profil.

Cu ajutorul lui fPrivacy, oamenii vor putea selecta ce autorizaţii să ofere şi când, pentru a nu mai fi asaltaţi de cereri din partea platformei de socializare. Astfel, Facebook va putea accesa doar acele informaţiile pe care utilizatorul le preselectează. În plus, creatorii pluginului se laudă că fPrivacy îi va ajuta să se înregistreze pe unele site-uri, fără să ofere informaţiile de pe profiul de Facebook. Unele site-uri nu permit accesul fără un cont, iar refuzul oferirii datelor de pe Facebook nu permite o navigare de calitate.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite