eMAG livrează primele iPhone 4S astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

eMAG este primul magazin din România care livrează deja telefoane către clienţii care au făcut deja precomenzi.

Deşi termenul iniţial era de 10 noiembrie, acesta a fost devansat. Conform blogului companiei, primele 100 de telefoane au fost livrate magazinului de către partenerii din Statele Unite şi vor fi trimise către cei care le-au comandat deja.

UPDATE:

"Stocul de 100 de unităţi iPhone 4S a fost epuizat în câteva ore de la introducerea în ofertă, pe baza listei de precomenzi, cea mai populară versiune fiind cea de 16 GB. De altfel, vom onora toate precomenzile în cel mai scurt timp. Modelul precedent, iPhone 4 este unul dintre cele mai vândute smartphone-uri din oferta", a declarat Irinel Burloiu, director de marketing eMAG.

eMAG vinde toate cele trei variante ale telefonul, de 16, 32 sau 64 de gigabytes, în cele două culori disponibile, alb şi negru. Telefoanele pornesc de la preţul de 3.000 de lei, în varianta fără abonament, iar varianta de top, de 64 de gigabytes ajunge la 4.000 de lei. Înaintea eMAG, cel mai mare retailer online din România, şi alte magazine au avut disponibil telefonul la precomandă, dar nu au reuşit să facă rost de acesta înaintea de lansarea lui oficială. Astfel, primul magazin care a pus telefonul la precomandă a fost quickmobile.ro, urmat de evomag.ro.

În ceea ce priveşte variantele mai ieftine, pe abonament la operatorii de telefonie mobilă, nu se ştiu informaţii sigure. Astfel, directorul executiv Orange, Jean-Francois Fallacher a declarat că speră să aducă telefonul până la finalul anului în oferta companiei. "Suntem în discuţii cu Apple pentru a grăbi această decizie. Să sperăm că vom putea lansa noul telefon în România înainte de sfârşitul anului", a declarat Fallacher pentru Mediafax.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite