A fost găsită mama lui Michael Jackson!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Katherine Jackson este tutorele legal al celor trei copii ai lui Michael
Katherine Jackson este tutorele legal al celor trei copii ai lui Michael

Dată dispărută de poliția din Los Angeles, Katherine Jackson, mama cântăreţului Michael Jackson, se află în siguranță, după cum a anunțat unul dintre copiii săi. Cu toate acestea, autoritățile încă nu au reușit să ia legătura cu ea.

Jermaine Jackson, în vârstă de 57 de ani, a postat pe contul său de Twitter un mesaj prin care intenționează să oprească răspândirea zvonurilor potrivit cărora mama sa ar fi dispărut. Potrivit acestuia, Katherine Jackson, în vârstă de 82 de ani, s-a retras la reședința surorii lui, Rebbie. Aceasta din urmă s-a oferit să aibă grijă de mama sa, la recomandarea medicilor, care au sfătuit-o să stea departe de electrocasnice și de telefon.

„Permiteți-mi să pun capăt acestor prostii: așa cum am spus clar acum câteva zile, mama se află în siguranță, în Arizona, cu fiica ei și în același timp sora noastră, Rebbie, și se odihnește, după cum a sfătuit-o medicul, așa că modul în care a fost declarată dispărută depășește puterea mea de înțelegere", a scris Jermaine pe contul său de Twitter.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite