Dependența de jocurile video duce la divorț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din ce în ce mai mulți bărbați au devenit dependenți de jocurile video
Din ce în ce mai mulți bărbați au devenit dependenți de jocurile video

Lipsa de comunicare dintre parteneri și infidelitatea sunt doar două dintre motivele care duc la divorț. Acestora li se adaugă unul cât se poate de serios: dependența de jocuri video.

Jocurile video, cum sunt World of Warcraft sau Call of Duty, sunt fatale pentru unele cupluri. Conform rezultatelor unui studiu efectuat de un site englez, Divorce Online, care a interogat 200 de femei, 15% din cazurile de divorț sunt puse pe seama jocurilor video.

Bărbații își ignoră partenerele

Din cauza acestei dependențe, bărbații, care își petrec majoritatea timpului liber în fața calculatorului, sunt mai puțin prezenți în viața de familie, ei își ajută mai puțin soțiile la treburile casnice, și le dedică acestora din ce în ce mai puțin timp.
Situația este asemănătoare și în Japonia, arată un sondaj care a inclus peste 1.100 de femei. Într-un top al motivelor care duc la separare, dependența de jocurile video se situează pe locul 4. Pe lista motivelor pentru care din ce în ce mai multe cupluri divorțează se situează infidelitatea, alcoolismul și problemele materiale.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite