La cumpărături de...bărbați, direct din vitrină. Cea mai nouă metodă de a-ți găsi un partener!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vitrina magazinului de bărbați
Vitrina magazinului de bărbați

Site-ul de dating Adopte Un Mec (Adoptă un Tip) a deschis recent pe Strada Fericirii (Rue de Bonheur) din Paris un butic în ale cărui vitrne sunt expuși bărbați, astfel încânt dependentele de shopping își pot găsi aici un partener. Bărbații sunt expuși precum păpușile Ken și au nume gen „The Rocker” sau „Mr. Muscle”.

De fapt, bărbații expuși se află acolo doar în scop comercial,pentru a ademeni femeile singure aflate în căutarea unui partener. Site-ul de dating este destinat în special reprezentantelor sexului frumos, singurele care pot trimite mesaje sau contacta în vreun fel bărbații înscriși pe adopteunmec.com. Astfel, susțin reprezentanții agenției matrimoniale online, se evită bombardarea femeilor cu mesaje nedorite de la bărbați aflați în căutarea unor aventuri. Pe site de altfel există categoria „aveți x bărbați în coșul dvs. de cumpărături”.

Magazinul va rămâne deschis în Paris pentru o perioadă determinată, urmând ca acesta să staționeze câte 10 zile în toate orașele importante ale Franței.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite