Cea mai controversată dorinţă pe patul de moarte! "Mulţi spuneau că e blasfemie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gravura de pe piatra de mormânt a femeii
Gravura de pe piatra de mormânt a femeii

Dorinţa de pe patul de moarte trebuie mereu respectată, însă pentru un sârb acest lucru s-a dovedit a fi nu tocmai uşor. Soţia lui i-a cerut un lucru care a scandalizat deopotrivă preoţii şi credincioşii.

Milan Marinkovici, un sârb în vârstă de 72 de ani, a avut câteva bătăi de cap până a dus la capăt ultima dorinţă a soţiei sale, cu care a fost căsătorit 50 de ani.

"Nu mă înlocui", i-a spus Milena Marinkovici soţului ei pe patul de moarte. Ca să fie sigură că acesta se va ţine de promisiune, femeia i-a cerut bărbatului să graveze pe piatra ei de mormânt o reproducere exactă a organului ei sexual. Pentru ca bărbatul să poată duce la îndeplinire dorinţa, femeia a realizat o şedinţă foto... mai specială.

Dorinţa Milenei n-a fost uşor de îndeplinit, mărturiseşte bărbatul, mulţi dintre sculptorii la care a apelat considerând acest gest "o blasfemie".

Până la urmă, unul dintre ei s-a încumetat, însă rezultatul a iscat noi controverse, scrie Gawker.

Milan îşi aminteşte că a fost împreună cu cumnatul lui la cimitir, ca să viziteze mormântul Milenei, iar acesta din urmă l-a întrebat de ce pasărea gravată are un cioc atât de mare.

"Nu m-am putut abţine şi am început să râd", povesteşte Milan.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite