Cercetătorii britanici au descoperit care este cea mai ghinionistă zi din an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru a evita un drum la spital, este mai sigur să stați acasă pe 13 iulie
Pentru a evita un drum la spital, este mai sigur să stați acasă pe 13 iulie

Superstițiile potrivit cărora zilele de 13 aduc ghinion, mai ales când pică într-o vineri au fost confirmate științific. Mai mult, un studiu al unei echipe de cercetători britanici au demonstrat care este ziua din an în care este mai bine să stai în casă și să nu faci mare lucru.

Potrivit publicației britanice „The Daily Telegraph“, această zi ar fi 13 iulie. Astfel, în această zi, se întâmplă foarte multe accidente, indiferent că este vorba de evenimente rutiere sau incidente casnice. Mai mult, 11% din totalul solicitărilor pentru primele de asigurare în caz de accident sunt făcute pentru răni suferite în luna iulie, au declarat reprezentanții firmei „Edwards Hoyle“ din Marea Britanie.

La polul opus se află 31 ianuarie. Acest lucru se reflectă și în accidentele reclamate: doar 5% din totalul anual.

O altă statistică realizată de cercetătorii medicali de la Mid Downs Health Authority, West Sussex a descoperit că şi ziua de vineri 13 este, aşa cum se credea, mai predispusă la accidente. Studiul a arătat că numărul de accidente rutiere din regiune a crescut semnificativ, în ciuda faptului că numărul de maşini de pe şosele scăzuse în ziua respectivă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite