Până când moartea ne va despărţi...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi soţi, căsătoriţi de 61 de ani, s-au stins la câteva ore unul după celălalt. Povestea lor emoţionantă de iubire i-a impresionat chiar şi pe medici.


Ea avea doar 17 ani când l-a cunoscut. Nancy Hoke s-a căsătorit cu Richard Trimmer în 1951 şi, în următorii 60 de ani au trăit fericiţi, iar familia s-a tot mărit. Cuplul a avut şase copii, 10 nepoţi şi 12 strănepoţi.


Săptămâna trecută, după 61 de ani petrecuţi împreună, soţii Trimmer au murit aşa cum au trăit: inseparabili.
Întâi s-a dus Nancy. A murit în somn, la ora 12:25. Când familia a mers să-l anunţe pe Richard, ceasul din rezerva în care era bătrânul se oprise la ora 12:25. La 40 de minute după ce i-au comunicat trista veste, Richard a murit şi el.  Rudele au spus că a fost voinţa Domnului. Oamenii de ştiinţă explică acest lucru mai pragmatic: A avea grijă de un soţ bolnav este o povară extraordinară, chiar şi pentru cei tineri. Dar atunci când te mai confrunţi şi cu problemele de sănătate cauzate de vârstă, e şi mai greu. Nancy fusese operată pe cord acum zece ani, iar vestea primită în noiembrie anul trecut, că soţul ei suferă de cancer la plămâni, a doborât-o.


Cazul soţilor Trimmer este totuşi rar, ei au murit la mai puţin de 12 ore unul de altul. Au fost doi oameni care n-au putut trăi unul fără altul.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite