Un cămin fericit: ea 74 de ani, el 32!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edna şi Simon, doi „tineri“ fericiţi FOTO: THE SUN
Edna şi Simon, doi „tineri“ fericiţi FOTO: THE SUN

Edna şi Simon Martin s-au căsătorit în 2005, născând o controversă în jurul relaţiei lor. Mulţi s-au îndoit că mariajul lor va dura, însă, iată că acum vor să-şi reînnoiască jurămintele spunând că sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată, relatează presa britanică.

Diferenţa uriaşă de vârstă dintre „tinerii“ căsătoriţi nu a fost un impediment, ci dimpotrivă, susţin însurăţeii.De altfel, îndrăgostiţii şi-au reînnoit jurămintele la locuinţa lor din Weston-Super-Mare, Somerset.

„Când ne-am întâlnit, Simon mi-a spus că, dacă ar avea doar un an de viaţă lângă mine, atunci această relaţie merită tot efortul. Avem deja şase ani împreună şi vreau să sărbătorim acest lucru, înainte ca vârsta să-şi spună cuvântul şi să devin senilă", a spus Edna Martin (74 de ani).

Relaţia lor a fost îndelung criticată de britanici. Edna a fost caracterizată drept o bunicuţă „de pradă", iar Simon un virgin naiv. Cu cea de-a doua nuntă a lor, care a avut ca temă Crăciunul, cei doi speră însă ca lumea întreagă să înţeleagă că dragostea lor este cât se poate de reală.

Cei doi susţin că s-au îndrăgostit la prima vedere, iar Simon mărturiseşte că Edna l-a învăţat „ce înseamnă să trăieşti".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite