Faceţi cunoştinţă cu cel mai bine îmbrăcat căţel!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rocky are mai multe haine de designer decât o femeie şi se schimbă de cel puţin trei ori pe zi. Este mereu accesorizat şi în ton cu moda.

Stăpâna iubitoare al lui Rocky, Lynsy Noble, o cosmeticiană, cheltuie pe hainele căţelului mai mult decât cheltuie, în medie, anual, o femeie din Marea Britanie. Rocky are peste 1.500 de ţinute care valoarează peste 2.500 de lire sterline. Rocky este răsfăţată nu doar cu toalete şic, are chiar şi un cărucior de designer. Şi ochelari de soare, eşarfe în toate culorile curcubeului, şampoane şi jucării pentru baie.

Rocky schimbă ţinutele cam de zece ori pe zi. Toaletele sunt diferite, de la rochii elegante până la costume  de elefant, dinozaur, albinuţă, zebră, Superman sau hot-dog, care este favoritul lui Rocky.

Stilul de viaţă al lui Rocky este atât de minunat încât prietenyl stăpânei, Daniel Judge, vede acum în Rocky un rival la afecţiunea lui Lynsey.

Cosmeticiana îl ia pe Rocky peste tot, n-a dormit nicio noapte fără el şi i-a creat chiar şi pagină de Facebook, unde are peste o mie de prieteni cu patru lăbuţe. Prietenii şi familia o tachinează că îl răsfaţă prea mult pe Rocky, dar Lynsey a spus că nu se poate abţine să nu-i cumpere hăinuţe. Rocky a fost adoptat când avea doar 10 săptămâni, dintr-un adăpost de animale abandonate.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite