La 73 de ani, dealer de marijuana pentru un oraș întreg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darlene, un traficant mai puțin obișnuit FOTO: Captură „The Daily Mail”
Darlene, un traficant mai puțin obișnuit FOTO: Captură „The Daily Mail”

Darlene Mayes a fost arestată de către polițiștii americani după ce aceștia au descoperit că bătrâna furniza droguri, relatează publicația britanică „The Daily Mail".

De asemenea, autoritățile au găsit în casa bătrânei din Craig County (Oklahoma, SUA) aproape 300.000 de dolari, aproape 2 kilograme de marijuana, un pistol semiautomat și un revolver. Polițiștii au fost șocați să afle că, de fapt, afacerea bătrânei depășea granițele orășelului.

Polițiștii au declarat pentru kjrh.com că urmăreau un dealer de aproximativ cinci luni, dar că abia la începutul acestei săptămâni i-au aflat identitatea. De altfel, acest lucru i-a șocat pe toți cei care au lucrat la caz.

Inițial, bătrâna a susținut că banii găsiți de polițiști, parte din ei cu ajutorul câinillor antidrog, sunt din fondul ei de pensie. Acum, Mayes este acuzată de deținere de droguri, de faptul că a permis depozitarea și vânzarea de droguri în casa sa, precum și de posesie ilegală de armă.

Luni a fost arestat și Jerry Dorsey, fiul dealerului în vârstă de 73 de ani. Acesta avea asupra lui 2.100 de dolari și câteva sute de grame de marijuana.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite