Cele mai bune ponturi pentru un profil online reuşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă sunteţi proaspăt divorţaţi sau abia ieşiţi dintr-o relaţie şi vreţi să vă căutaţi pereche pe un site matrimonial, iată câteva sfaturi pentru vă crea un profil care va atrage atenţia!


Folosiţi informaţii reale
Nu daţi informaţii false despre vârstă, greutate, înălţime sau orice altceva. Spuneţi adevărul. Nu v-a plăcea să aflaţi la prima întâlnire că şi partenerul dvs. aminţit.


Cereţi ajutorul unui prieten
Ştim cu toţii că e foarte dificil să te descrii  obiectiv. Rugaţi un prieten să scrie câteva rânduri despre cum vă vede el, descrierea ar putea fi cea mai corectă!


Atenţie la poze!
Alegeţi o fotografie care să vă reprezinte personalitatea, dar nu confundaţi „sexy” cu „vulgar”, linia care le separă este uneori foarte subţire... Postaţi minimum două-trei fotografii, evitaţi fotografiile în care purtaţi ochelari de soare. Dacă aveţi un animal de companie, fotografiază-te cu el, poate fi un bun pretext pentru începerea unei conversaţii.


Mărimea contează
Prezentarea nu trebuie să fie foarte lungă, s-ar putea ca admiratorii virtuali să nu aibă răbdare s-o citească până la sfârşit. Formulaţi fraze care să exprime cât mai „vizual” calităţile dvs., care oferă suficiente informaţii clare şi evitaţi tonul imperativ (ex. partenerul meu TREBUIE sa fie....)


Deşi multe persoane privesc cu scepticism găsirea unui partener pe site-urile de profil, lipsa de timp liber, timiditatea sau un cerc de prieteni închis, în care nu „pătrund intruşi” i-a convins pe din ce în ce mai mulţi să apeleze la această metodă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite