Transformare incredibilă: Un britanic obez a devenit model după ce l-a părăsit iubita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu patru ani, Jonny Laidler avea 127 de kilograme. A fost părăsit de iubită și o vreme cu greu a mai ieșit din casă. În prezent însă, tânărul în vârstă de 24 de ani lucrează ca director de vânzări în Leeds (Marea Britanie) și a fost selectat de o agenție de modele pentru a urca pe podiumurile de modă.

Jonny a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a câștigat o competiție locală la care au participat zeci de tineri aspiranți la titlul de fotomodel. „Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac așa ceva. În interiorul meu voi fi mereu acea persoană grasă, veselă, uriașă. Acum arăt doar mai bine la exterior. Nu mă consider uo persoană foarte atrăgătoare, dar am primit mault mai multă atenție de când am slăbit", a declarat britanicul citat de cotidianul „The Daily Mail".

Jonny povestește că stilul său de viață era foarte diferit în urmă cu 4 ani. Juca destul de multe jocuri pe calculator și ajunsese să nu mai iasă aproape deloc din casă. De prietena lui s-a despărțit deoarece aceasta și-a găsit un alt iubit, „mult mai slab", după cum spune Jonny. Așa că, după ce fosta lui iubită ș-a părăsit, tânărul a început să facă jogging și s-a înscris într-o echipă de rugby. A pierdut repede din greutate, iar transformarea sa este într-adevăr suprinzătoare.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite