STUDIU Bărbaţii au început să „fure" din cosmeticele iubitelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru că bărbaţii sunt tot mai preocupaţi de riduri, au apărut creme speciale pentru ei
Pentru că bărbaţii sunt tot mai preocupaţi de riduri, au apărut creme speciale pentru ei

Bărbaţii moderni alocă mai mult timp îngrijirii personale, dar şi resurse materiale mai mari, potrivit unui nou studiu, realizat de Escentual.com, un site care comerciealizează produse cosmetice.

34% din bărbaţi folosesc produsele cosmetice ale partenerelor, iar 6% din ei le utilizează la fel de frecvent precum reprezentantele sexului frumos, mai arată sondajul citat de cotidianul britanic Daily Mail. Un sfert dintre bărbaţi stau cel puţin la fel de mult ca iubitele lor în baie înainte de a ieşi din casă, pentru a se pregăti.

Tot mai mulţi bărbaţi se epilează

În topul preocupărilor masculine legate de îngrijirea personală se află epilatul. 30% din bărbaţi se epilează şi 20% se pensează. În ultimii ani, şi fardurile au devenit populare în rândul bărbaţilor. 11% din cei intervievaţi au recunoscut că mai ascund uneori imperfecţiunile tenului cu baton corector şi 10% au spus că folosesc creme autobronzante. Fondul de ten nu este deocamdată prea utilizat de reprezentanii sexului masculin. Doar 1% din ei îl folosesc.

„Aceste observaţii confirmă faptul că există o tendinţă către metrosexualitate în ultimii ani. Femeile nu sunt singurele care vor să copieze vedetele preferate", a declarat Rakesh Aggarwal, fondatorul site-ului de cosmetice. Printre celebrităţile masculine care folosesc intens produse cosmetice se numără David Beckham şi Peter Andre, care au recunoscut că utilizează seruri antiîmbătrânire şi creme autobronzante.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite