Ce s-a întâmplat cu bărbatul care și-a scos viața la licitație pe eBay

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ian, în fața noului său cămin FOTO: Captură „The Daily Mail”
Ian, în fața noului său cămin FOTO: Captură „The Daily Mail”

Ian Usher (48 de ani) a fost părăsit de soție în 2006. Dezamăgit, el a vrut să uite complet de vechea sa viață și și-a scos la licitație pe eBay atât toată averea, cât și slujba. Reporterii de la „The Daily Mail” l-au găsit pe britanic în Caraibe, într-o căsuță modestă unde acum trăiește liniștit.

Povestea lui Ian Usher a ținut prima pagină a multor publicații internaționale în 2008, anul în care s-a decis să-și scoată la licitație viața. Publicitatea i-a adus și oferte pe măsură. La un moment dat, cineva a oferit 1 milion de lire sterline pentru tot ce avea britanicul, mutat la acel moment în Asutralia. Din păcate însă, cel care promitea fabuloasa sumă era un puști sărac de doar 15 ani.

Nici ceilalți 15 care au dorit să cumpere viața lui Ian nu s-au dovedit mai serioși, astefl că bărbatul a ajuns să-și vândă totul printr-un banal agent imobiliar. Cu banii obținuți și cu toată averea rămasă înghesuită în trei rucsacuri, Ian a plecat într-o călătorie fără o destinație precisă. Și-a propus însă ca, în 100 de săptămâni, să facă 100 de lucuri pe care și le-a dorit întotdeauna. Astfel, a înotat alături de balene, a făcut skydiving, dar și-a dorit și să strângă fonduri pentru cercetările din domeniul medicinei, în special tratamentul cancerului de prostată.

Povestea sa a impresionat-o pe Moe, o femeie în vârstă de 38 de ani, divorțată și cu doi copii, care participă la curse de câini în Yukon, Alaska. Ea i-a trimis un mesaj și i-a propus să se întâlnească. S-au plăcut și în 2010, după ce Ian și-a terminat cele 100 de săptămâni și 100 de dorințe, au decis că sentimentele lor sunt suficient de puternice așa că de atunci formează un cuplu.

Ian și-a cumpărat o insulă tropicală cu 30.000 de lire unde își construiește un nou cămin.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite