Un american, lovit de trei ori de fulger

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Ultima oară când a fost lovit de fulger, Bob Edwards a necesitat câteva zile de spitalizare
Ultima oară când a fost lovit de fulger, Bob Edwards a necesitat câteva zile de spitalizare

Bob Edwards, originar din statul Carolina de Nord, a fost lovit de trei ori de fulger, iar, din fericire, de fiecare dată a supraviețuit.

În 1997, în timpul unei furtuni, Bob Edwards mergea liniștit pe stradă, când o descărcare electrică l-a pus la pământ. Bărbatul spune că şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost resuscitat de paramedici. După 12 ani, incidentul s-a repetat, Edwards fiind din nou lovit de fulger, în timpul unei călătorii. De data aceasta, efectele au fost mai puţin grave. Bărbatul a leşinat, dar nu a mai avut nevoie de resuscitare. Şi-a revenit destul de repede, fără nicio intervenţie.

Își va reveni complet
Recent, în timp ce ieşea dintr-un restaurant, bărbatul a fost lovit de fulger pentru a treia oară. Edwards a leşinat şi şi-a revenit după câteva minute. S-a târât apoi până la uşa localului ca să ceară ajutor. „M-a văzut o fetiţă din restaurant şi i-a spus tatălui ei ce s-a întâmplat. Acesta ieşit repede să mă ajute", a spus acesta. Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital şi externat după câteva zile. Şi de această dată, medicii spun că îşi va reveni complet.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite