Poliţiştii chinezi sunt învăţaţi să zâmbească la cursuri speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii vamali din Dalian, din provincia chineză Liaoning, sunt învăţaţi să zâmbească printr-un curs prin care se urmăreşte „standarizarea protocolului oficialilor de amabilitate şi îmbunătăţirea tehnicilor de primire".

Antrenamentul poliţiei chineze este atât de meticulos încât agenţii sunt învăţaţi chiar şi cum să dobândească zâmbetul perfect, scrie Daily Mail.

Tehnica  predată poliţiştilor vamali din Dalian, China, constă în ţinerea unui băţ între dinţi, în poziţie orizontală, pentru exersarea zâmbetului.

Obiectivul cursului, potrivit Biroului Vamal din Liaoning, este de "a standardiza protocolul oficialilor de amabilitate şi de a îmbunătăţi tehnicile de primire" în ţară.

Cunoscută ca având una dintre cel mai bine antrenate armate din lume, China a alocat întotdeauna bugete importante pentru dezvoltarea corpului militar naţional, generând nelinişte şi critică din partea vecinilor.

Cea mai recentă notificare despre creşterea fondurilor alocate armatei chineze şi antrenării acesteia datează de săptămâna trecută, când Washington Post a scris joi, într-un articol, despre îngrijorarea pe care intenţiile pe termen lung ale Chinei o cauzează în ţările asiatice, dar şi printre strategii Pentagonului, scrie Mediafax.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite