Aplicaţia care "vânează" poze compromiţătoare pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aplicaţia selectează fotografiile în care prietenii de pe Facebook expun cât mai multă piele. Utilizatorii pot colecţiona costumele de baie ale prietenilor în poze cu o „investiţie” de 1,99 dolari.

Aplicaţia „Badabing!” caută toate fotografiile postate de prietenii din reţeaua de socializare şi generează colecţia care celor care lasă la vedere cât mai multă piele. Pozele de pe plajă sau de la piscină sunt primele selectate. „Crăciunul a venit mai devreme pentru perverşii de pe Facebook”, scrie msn.com.

Aplicaţia este disponibilă în iTunes Store, la preţul de 1,99 dolari. Sistemul de recunoaştere a imaginii va selecta însă şi fotografiile cu bebeluşi, conform sursei menţionate. Mai mult, Internet Watch Foundation a descoperit că peste de 12.000 fotografii cu tinere care au postat poze seducatoare au ajuns pe site-uri pornografice, scrie Daily Mail.

După finalizarea căutării de prieteni fără haine în poze, aplicaţia permite şi salvarea imaginilor preferate. Utilizatorii pot, de asemenea, să le şi trimită mai departe altor prieteni.

„Practic, prietenii tăi au încărcat deja aceste poze şi le-au postat. Tot ce face aplicaţia este o căutare, chiar dacă porneşte de la intenţii dubioase. Morala poveştii: nu postaţi pe Facebook poze disponibile prietenilor decât dacă vreţi ca aceştia să se uite la ele. În special dacă purtaţi doar un costum de baie”, scrie techcrunch.com.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite