Zuckerberg şi-a schimbat statusul de la "logodit" la "însurat". Fondatorul Facebook şi-a pus pirostriile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei sociale Facebook, şi-a schimbat statusul: a trecut de la a fi "logodit" la a fi "însurat"! Nunta a fost una simplă, iar invitaţii au aflat abia în ultima clipă că vor participa la o cununie.

Zuckerberg şi iubita lui, Priscilla Chan (27 ani), şi-au anunţat căsătoria într-un mod deloc suprinzător: au postat un mesaj pe Facebook. Cei doi şi-au unit destinele la reşedinţa lui Zuckerber din Palo Alto, California.

Nunta marchează sfârşitul unei săptămâni foarte importante pentru cuplu. Luni, Chan a terminat facultatea de medicină, iar în aceeaşi zi Zuckerberg a împlinit 28 de ani. Apoi, a urmat listarea companiei Facebook Inc. la Bursă, eveniment care a avut loc vineri.

Cei doi s-au cunoscut la Harvard şi sunt împreună de mai bine de nouă ani, scrie Daily Mail.

La nuntă au participat mai puţin de 100 de invitaţi, însă partea interesantă este că aceştia nu ştiau adevăratul motiv pentru care se adunaseră. Cu toţii credeau că vor sărbători absolvirea lui Chan, însă în momentul în care au ajuns acasă la Zuckerberg au aflat că, de fapt, au fost invitaţi la nunta cuplului. "Toată lumea a fost şocată", spune unul dintre invitaţi.

Nunta a fost una destul de simplă. El a îmbrăcat un costum negru, ea o rochie de mireasă tradiţională, iar mesenii s-au ospătat cu sushi de la restaurantul preferat al cuplului.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite