Zi neagră pentru productivitate. Angry Birds a fost lansat pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai populare jocuri, Angry Birds, poate fi jucat acum şi pe reţeaua de socializare a lui Mark Zuckerberg.

Producătorii jocului Angry Birds, Rovio, au făcut fanilor o surpriză de Valentine's Day, punându-le la dispoziţie o variantă gratuită a jocului pe Facebook.
Jocul le permite utilizatorilor să plătească pentru a primi şi alte păsări sau alte bonusuri, precum şi share-uitul scorului cu prietenii prin intermediul News Feed, scrie presa internaţională.

Chiar înainte de a fi lansat, Angry Birds avea deja 15 milioane de „Like"-uri pe cea mai populară reţea socială.

Zero promovare, 100% succes

Chiar dacă Rovio nu a investiti bani în promovarea jocului, acesta s-a bucurat de un succes nebun după ce compania experimentase eşecuri repetate.

Amploarea pe care a luat-o însă jocul afectează productivitatea angajaţilor, susţin studii recente. De exemplu, economia Marii Britanii a pierdut mai mult de 800 de milioane de lire din cauză că oamenii joacă Angry Birds la serviciu.

„Toată lumea, începând de la fiul meu de 3 ani până la bunica mea poate juca acest joc. A spart barierele. Acum nu mai este ceva specific doar tinerilor", a declarat Stuart Miles, fondatorul celui mai mare site de gadgeturi din Marea Britanie, Pocket Lint.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite