„Zeci de reprezentanţi ai guvernului american foloseau Megaupload“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondatorul site-ului de distribuire de fişiere Megaupload, Kim Schmitz Dotcom, a declarat într-un interviu recent pentru site-ul TorrentFreak că printre utilizatorii platformei sale se aflau şi oficiali americani de înalt rang.

„Ghiciţi ce - am descoperit un număr impresionant de conturi Mega care aparţineau reprezentanţilor guvernului american, inclusiv din Departamentul de Justiţie şi din Senat", a declarat Dotcom.

Neozeelandezul de origine germană a fost eliberat pe cauţiune la începutul lunii, după ce fusese arestat, fiind acuzat de fraudă şi piraterie online. Acum, reprezentanţii site-ului încearcă să găsească o soluţie pentru a face disponibile fişierele utilizatorilor, care au fost şterse după ce site-ul a fost oprit. Potrivit TorrentFreak, raidul din ianuarie a făcut indisponibile mii de fişiere care nu încălcau drepturile de autor, inclusiv poze personale şi documente de muncă.

„Echipa Megaupload încearcă să reunească utilizatorii cu fişierele lor. Negociem cu Departamentul de Justiţie pentru ca ei să permită utilizatorii Mega să-şi recupereze datele", a declarat Dotcom.

Nu este încă destul de clar câţi reprezentanţi guvernamentali foloseau site-ul pentru a descărca fişierele în mod ilegal şi nici dacă Departamentul de Justiţie va repune site-ul în funcţiune pentru a permite utilizatorilor să-şi recupereze fişierele personale.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite