”Zâna Curățeniei” – Îți intră în casă fără să o chemi, îți face curățenie și te facturează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Zâna Curăţeniei" i-a lăsat femeii nota de plată pe un şerveţel
"Zâna Curăţeniei" i-a lăsat femeii nota de plată pe un şerveţel

O femeie din Ohio și-a găsit casa mai curată decât atunci când s-a pus la somn și s-a pricopsit cu o notă de plată de 75 de dolari. Toate astea s-au întâmplat după ce a fost vizitată, fără să știe, de ”Zâna Curățeniei”.

Susan Warren, supranumită și "Zâna Curățeniei", este acuzată că a intrat în casa unei familii din Ohio, unde a făcut curățenie și a lăsat proprietarilor o notă de plată de 75 de dolari, informează un post de știri american, citat de Business Insider. Warren susține că a ales casa la întâmplare.

Mallory Bush, cea cărei i s-a făcut curățenie în casă, susține că dormea în momentul în care Warren a intrat ilegal în casa ei. Când s-a trezit, a găsit un șervețel pe care era scrisă suma de 75 de dolari, dar și datele de contact ale femeii.

Uimită de cele întâmplate, femeia a sunat-o pe Warren pentru a lămnuri situația. "Mi-a spus că nu este nicio eroare și că face asta tot timpul. Am rămas șocată", a declarat Bush.

Femeia, care acum este acuzată de pătrundere prin efracție, a avut prima înfățișare în proces zilele trecute. Femeii i s-a interzis să vorbească cu vecinii, iar judecătorul a fixat o cauțiune de 5.000 de dolari pentru eliberarea ei.

Susan a recunoscut că a pătruns în locuința familiei Bush, pentru că avea nevoie de bani, dar a ținut să menționeze că n-a furat nimic.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite