Windows 8, disponibil şi în România în câteva zile. Vezi cât va costa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul sistem de operare este Windows reinventat, spun reprezentanţii Microsoft
Noul sistem de operare este Windows reinventat, spun reprezentanţii Microsoft

Noul sistem de operare Windows a ajuns pe piaţa americană ieri, la preţul de 69,99 de dolari pentru pentru posesorii de Windows 7, Vista sau XP care vor să treacă la noua versiune.

Ofertele sunt valabile la acest moment numai pentru clienţii din SUA. Reprezentanţii Microsoft România au declarat pentru Mediafax că partenerii retail locali vor lansa în zilele următoare „oferte similare pentru Windows 8 Upgrade şi device-uri noi Windows 8".

Sistemul de operare poate fi precomandat în SUA de la Microsoft Store, Amazon.com, Newegg.com, Best Buy, Staples, Office Depot şi alţi retaileri, a anunţat Microsoft pe blogul echipei Windows. Variantele OEM, destinate preinstalării pe PC-uri noi, pot fi achiziţionate la preţuri de 99,99 dolari în cazul Windows 8, respectiv 139,99 dolari pentru Windows 8 Professional. Clienţii care, în perioada 2 iunie 2012 - 31 ianuarie 2013, au cumpărat deja sau urmează să achiziţioneze un PC cu Windows 7 preinstalat vor putea trece la noua versiune Windows 8 Pro pentru 14,99 dolari. Aceeaşi ofertă va fi valabilă şi în România.

Potrivit reprezentanţilor Microsoft, Windows 8 este „Windows regândit şi reinventat, pornind de la baza solidă, rapidă şi fiabilă a Windows 7. Este o interfaţă tactilă complet nouă. Este un Windows nou pentru dispozitive noi."

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite