Weekend de glorie pentru iPhone 4S – 4 milioane de unităţi vândute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

iPhone 4S se vinde ca pâinea caldă, iar fanii Apple s-au înghesuit la magazinele oficiale pentru a fi printre primii care achiziţionează noul telefon, la începutul weekend-ului trecut. Conform cifrelor oficiale, în primele trei zile de la punerea în vânzare s-au dat peste 4 milioane de telefoane.

Unul din oficialii Apple a declarat că „sunt cele mai mari vânzări iniţiale pentru un telefon mobil, iar cifra este aproape dublă faţă de iPhone 4". În plus, firma californiană a anunţat că peste 25 de milioane de dispozitive mobile folosesc deja sistemul de operare iOS 5, iar 20 de milioane de persoane au testat serviciul iCloud.

Cifra este impresionantă mai ales pentru că telefonul a fost pus în vânzare într-un număr limitat de ţări: Statele Unite, Australia, Marea Britanie, Japonia, Franţa, Germania şi Canada. Pe 28 octombrie telefonul se va lansa în alte 22 de ţări, pentru ca la jumătatea lui noiembrie să fie disponibil în alte 70 de ţări.

Cât a vândut Samsung?

Pe de altă parte, Samsung a oferit publicităţii datele privind vânzările telefoanelor Samsung Galaxy S I şi Galaxy S II. Conform companiei coreene, peste 30 de milioane de telefoane Galaxy au fost vândute în întreaga lume de la punerea în vânzare. Samsung a trecut peste mai multe decizii nefavorabile dictate de instanţele de judecată, care au blocat pe alocuri vânzările.Sud-coreeni au spus că au vândut 20 de milioane de dispozitive din prima generaţie, iar Galaxy S II a atins cota de 10 milioane.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite