VIDEO Cu Google Maps poti vizita magazine şi restaurante din toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu noua aplicaţie de la Google, poţi vizita cele mai cunoscute restaurante din Paris
Cu noua aplicaţie de la Google, poţi vizita cele mai cunoscute restaurante din Paris

Gigantul Google a lansat un proiect pilot prin care utilizatorii pot vizita virtual interiorul magazinelor, restaurantelor şi hotelurilor, informează BBC.

Interfaţa şi modul de utilizare a noii aplicaţii sunt identice cu cele ale Google Street View, care permite o vedere de 360 de grade asupra oraşelor din întreaga lume.
Imediat după lansare, noul serviciu a fost criticat de mai multe voci care au invocat încălcarea dreptului la intimitate. Google a replicat, susţinând că imaginile din localuri au fost luate numai cu acordul proprietarilor. Mai mult, proprietarii de localuri n-au voie să-şi realizeze singuri fotografiile – ei trebuie să solicite un fotograf profesionist autorizat de Google.

Pentru moment, aplicaţia este valabilă doar pentru Londra, Paris şi câteva oraşe din Japonia, Australia, Noua Zeelandă şi Statele Unite ale Americii.

Ziariştii de la CNN au urmărit pas cu pas întregul proces: cum un restaurant din Tokio, Japonia, a fost fotografiat de oamenii de la Google şi care a fost rezultatul vizibil cu noua aplicaţie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite