VIDEO Visul lui Stalin: aplicaţia pentru Android care elimină persoanele nedorite din fotografie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O aplicaţie pentru telefoanele inteligente cu sistem de operare Android permite utilizatorilor să şteargă oameni din cadrul fotografiei, fără a fi nevoiţi să folosească un software special.

Probabil că liderii comunişti din trecut, cunoscuţi pentru faptul că puneau tehnicienii să modifice fotografii pentru a scoate persoanele intrate în dizgraţie din cadru, şi-ar fi dorit această aplicaţie. Modificarea pozelor devenise o practică comună, în funcţie de cum se stricau sau se dezvoltau prieteniile.

Aplicaţia funcţionează în felul următor: după ce este realizată poză, Scalado Remove identifică persoanele şi, cu nişte mişcări simple pe ecranul tactil, utilizatorii scapă de elementele nedorite din fotografii. Practic, programul este destinat editării fotografiilor făcute în spaţii publice şi aglomerate. Acestea vor avea o compoziţie mai bună, fără străinul din spatele persoanei din poză.

De asemenea, scrie presa britanică, „Remove se ocupă şi cu obiectele din fotografii. Aplicaţia face mai multe fotografii, le analizează şi crează o singură imagine pe care utilizatorii o pot edita în voie.

Momentan, „Remove" este încă în faza de proiectare, dar site-ul engadget.com a testat-o deja şi, pe lângă câteva probleme inerente, a scris că programul este intuitiv şi merge foarte bine pentru un soft în dezvoltare.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite