Viitor luminos pentru Apple – americanii au cea mai mare încredere în compania californiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apple câştigă încrederea clienţilor prin inovaţie
Apple câştigă încrederea clienţilor prin inovaţie

Apple este compania din domeniul tehnologiei în care americanii au cea mai mare încredere, conform unui sondaj realizat de compania Poll Position, citat de site-ul livescience.com. 43% din cei 1.066 de respondenţi au declarat că Apple poate avea cel mai bun viitor în domeniul afacerilor, în comparaţie cu Google şi Facebook.

Astfel, americanii au doar 26% încredere într-un viitor pozitiv pentru gigantul motoarelor de căutare Google şi doar 10% în Facebook. 21% nu au dorit să îşi exprime opinia.

Cei mai optimişti în privinţa viitorului firmei fondate de Steve Jobs au fost tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani. 55,2% din aceştia văd Apple plină de succes în viitor, în comparaţie cu doar 16,8% pentru Google şi 15,2% pentru Facebook.

Sondajul au raportat răspunsurile şi la opţiunile politice declarate de persoanele care au răspuns la întrebări. Deşi republicanii au cea mai mare încredere în Apple (50,7%), şi în rândul democraţilor firma californiană şi-a păstrat prima poziţie, deşi cu doar 37,6%.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite