Victor Ponta la RoNewMedia 6.0: "România nu va ratifica niciodată un tratat precum ACTA"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a venit la conferința RoNewMedia pentru a ține un scurt discurs participanților la întâlnirea specialiștilor din domeniul internetului ți rețelelor sociale, care are loc astăzi, mâine și poimâine la Biblioteca Națională din București. 

Dragoș Stanca, organizator RoNewMedia 6.0, l-a numit pe Victor Ponta unul dintre cei mai activi politicieni în zona bloggingului. 

"Dacă într-o dimineaţă dacă cineva mi-ar lua tableta sau telefonul mobil nu ştiu dacă aş putea să-mi ăndeplinesc sarcinile. Vreau să dau un semnal că văd în evenimentul organizat o oportunitate pentru România de a găzdui foarte mulţi oaspeţi din străinătate, minţile unei industrii care se vor dezvolta, cu sau fără România. 

Mi-aş dori să folosim în perioada următoare toate noie tehnologii pentru a face o guvernare mai transparentă. Unul dintre lucrurile pe care le foloseam în Opoziţie, era să acuz Puterea că nu era transparentă. 

Sunt absolut convins că este un domeniu cu potenţial extraordinar pentru generaţia tânără şi cei de vârsta mea, pe care nu mai pot să-i consider neapărat ţinând pasul cu vremea. Principala mea luptă cu fiul meu este să-l ţin departe de tabletă şi telefon mobil. 

Din punctul meu de vedere România nu poate să ratifice un acord precum ACTA, decât atunci când acesta va garanta drepturile private ale românilor."

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite