Mastur-barul le-a înnebunit pe japoneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Love Joule, un bar unde, în loc de sticle cu băutură, sunt expuse vibratoare
Love Joule, un bar unde, în loc de sticle cu băutură, sunt expuse vibratoare

În cartierul Shibuya din capitala japoneză, Tokyo, a fost deschis primul bar destinat exclusiv femeilor, unde acestea pot discuta, fără inhibiţii despre sex şi chiar se pot retrage în separeuri unde se pot masturba, scrie rocketnews24.com.

Japonia este recunoscută în toată lumea pentru barurile şi restaurantele ei bizare. Unul dintre ele însă a şocat pe toată lumea. Este vorba despre Love Joule, un bar în care în loc de sticle de băutură sunt expuse vibratoare de toate felurile, care să satisfacă dorinţele chiar şi celor mai exigente femei în ceea ce priveşte sexul.
La dildo-barul sau mastur-barul Love Joule, femeile pot discuta, fără a fi privite cu dispreţ sau judecate, despre sex, un subiect considerat tabu în Japonia. În bar există chiar şi separeuri unde femeile se pot retrage pentru a se satisface singure.

"Aici, femeile vin să discute deschis despre masturbare în timp ce servesc o băutură pe plac. De asemenea, aici găsesc o gamă largă de vibratoare pentru a se satisface singure", explică proprietara Megumi Nakagawa.

Love Joule
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite