VIDEO Trucul de magie făcut cu şapte iPad-uri care a uimit internetul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un video de pe YouTube a devenit senzaţie în câteva zile după ce a fost urcat pe site. Pentru a promova capitala Suediei, Stockholm, doi magicieni au folosit şapte iPad-uri şi mai multe trucuri pentru a impresiona audienţa.

Filmuleţul a fost urcat pe site vineri şi de atunci a ajuns la aproape un milion de vizualizări. În el, magicienii Charlie Caper şi Erik Rosales folosesc mai multe trucuri de magie simple şi şapte iPad-uri, cu care realizează mai multe iluzii optice, scrie site-ul thelocal.se.

Totul a fost filmat la Cannes (Franţa), la o convenţie de imobiliare care s-a desfăşurat de curând. Pentru a se promova, Suedia a folosit noile tehnologii şi sloganul „Stockholm - The Capital of Scandinavia", lucru ce a provocat furia danezilor şi a norvegienilor.

Ideea le-a venit celor din stafful de relaţii publice a regiunii Stockholm. Maria Kyllberg, purtătoarea de cuvânt a oraşului, a declarat că „am decis să arătăm că Stockholm-ul este un spaţiu al noii tehnologii, în special cea IT, iar punerea filmuleţului pe YouTube ne-a oferit o audienţă mult mai mare".

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite