VIDEO Samsung îi ironizează pe rivalii de la Apple în două noi reclame spumoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung a lansat o serie de reclame care lovesc diresc în comptetitorii de la Apple, prin ironiile la adresa utilizatorilor de iPhone şi a preferinţelor acestora.

Două noi reclame au fost postate astăzi pe contul de YouTube al Samsung Mobile SUA. În primul video, se prezintă situaţia clasică în care fanaticii Apple aşteaptă la coadă pentru un nou mobil. Frigul de afară şi imposibilitatea de a folosi ecranul tactil cu mănuşi îl fac pe un utilizator să caute un magazin.În interiroul primului butic descoperă o femeie frumoasă, atrasă de el, dar care foloseşte un Samsung Galaxy S II cu capacitatea de a scrie mesajul prin dictare vocală. Iubirea este mai mare decât pasiunea pentru Apple, iar bărbatul rămâne în magazin.

A doua reclamă, mai scurtă, îl are în centrul atenţiei pe un barman pasionat de iPhone, creat după prototipul memeului de pe internet „Hipster Barista". Acesta rămâne uimit de viteza lui S II în momentul când un grup de tineri se duc la camping. Finalul clipului este ironic: barmanul se duce la coada pentru viitorul iPhone, unde găseşte alţi trei oameni şi spune: „Ăsta e Woodstock-ul generaţiei noastre, vă spun".

Vezi cele două clipuri mai jos

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite