VIDEO Povestea bărbatului care a avut nevoie de operaţii estetice pentru a ascunde urmele lăsate de bătăile primite de la iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ian McNicholl, un om de afaceri din Marea Britanie care a fost abuzat de iubita sa timp de mai mulţi ani, a avut nevoie de mai multe operaţii de chirurgie plastică pentru a acoperi urmele lăsate în urma bătăilor primite.

Britanicul le-a povestit reporterilor de la Daily Mail prin ce a trebuit să treacă în anii pe care i-a petrecut alături de Michelle Williamson, care a fost condamnată la şapte ani de închisoare pentru torturile la care l-a supus pe Ian. Acesta a afirmat că a suferit fracturi la cap, la pomeţi şi la nas, a avut mai multe coaste rupte şi a fost la un pas să orbească după ce femeia i-a dat cu spray în ochi. Mai mult, Ian se plânge că era să-şi piardă braţul după ce a fost ars cu fierul de călcat.

Problemele omului de afaceri au început în anul 2006, atunci când femeia l-a acuzat că o înşală cu una dintre prietenele ei. Atunci, ian s-a ales cu un ochi vânăt, după ce a fost bătut de femeie. Ea l-a rugat să o ierte, dar la câteva săptămâni l-a bătut din nou, cu aspiratorul, şi i-a fracturat pometele. Foarte speriat, britanicul a dorit să se despartă de Michelle, însă aceasta l-a ameninţat spunându-i că familia ei este implicată în crimă organizată şi l-ar omorî dacă o părăseşte.

Crescut într-o familie cu frică de Dumnezeu, Ian McNicholl a fost învăţat să nu lovească niciodată o femeie, indiferent de situaţie, şi din această cauză bărbatul nu s-a apărat. El povesteşte că cel mai urât episod a avut loc atunci când iubita lui i-a turnat în poală două ceainice pline cu apă fierbinte. Bărbatul afirmă că a fost salvat după ce oamenii legii au primit un telefon anonim şi s-au deplasat la locuinţa lui Ian, pentru a vedea ce se întâmplă. Poliţiştii l-au găsit în casă, având corpul zdrobit, după ce fusese bătut timp de şapte ore cu o bară de metal. Britanicul a fost dus la spital, iar iubita lui arestată şi condamnată la închisoare.

Ian McNicholl a avut nevoie de 18 luni de terapie psihologică pentru a-şi reveni, iar după tratament şi-a dedicat viaţa luptei împotriva violenţei.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite