VIDEO Pasionaţii de ciclism sunt aşteptaţi mâine la „Prima Evadare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine va avea loc „Prima Evadare", un concurs prietenos de ciclism cross country care îşi propune să deschidă sezonul maratoanelor MTB într-o versiune uşoară, fără diferenţe de nivel. La „Prima Evadare" va participa şi echipa Roton, împreună cu unul dintre artiştii cu care îşi împarte pasiunea. Sorin Brotnei va intra în competiţie alături de prietenii săi de la Roton, care se vor alinia la start pe biciclete Giant.

Concursul se va desfăşura între Bucureşti şi Snagov, prin păduri şi drumuri de ţară, pe o distanţă de aproximativ 55 de kilometri. Maratonul este accesibil, dar se recomandă antrenament înainte - cel puțin 2-3 ieșiri mai lungi pe teren accidentat. De asemenea, se recomanda o mai mare grijă în hidratare, alimentație și echiparea minimă pentru orice ciclist.

Traseul este marcat pe toată distanța, are 3 zone de alimentare, 10 puncte de control, o zona de start și alta de finish, este asistat de poliție și salvare, patrulat de oficialii competiției, echipe de fotografi și cameramani.

Echipa Roton participă şi ea la evadarea de pe 13 mai


La echipa din Bucureşti formată din trei Cătălin şi câte un Dan şi Ionuţ, se adaugă George, care va veni în misiune specială de la Roton Iaşi până în pădurea Snagov. Deşi anul trecut a terminat cursa după ce corpul aproape că a renunţat dar voinţa l-a convins, s-a intors în competiţie, fiind curios cine va câştiga anul acesta.

Iată echipa Roton care va participa la "Prima Evadare".

De ce se organizează „Prima Evadare"

Prin organizarea acestui eveniment se mai doreste:
- Incurajarea unui mod de viață sănătos prin practicarea sportului in aer liber, fiind o competitie care aduce la un loc amatori si profesionisti in diferite categorii.
- Promovarea traseelor și pădurilor din nordul Bucureștiului într-un mod mai activ decat cel al gratarelor;
- Curatarea de deseuri a zonelor afectate
- Promovarea competitiei in general si a celorlalte maratoane mtb din tara (vezi pagina de competitii)
- Informarea/Educarea noilor veniti in acest sport prin prezentarea elementelor de baza (comunicarea in timpul cursei, orientarea, echiparea si alimentarea)
- Un București mai curat și mai liber prin folosirea bicicletei;

Mai multe informaţii pe site-ul oficial

Iată imagini din anii precedenţi

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite