VIDEO Internetul i-a salvat viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bear SIlber
Bear SIlber

Americanul Bear Silber a reuşit să găsească un leac pentru o maladie care-i ameninţa viaţa după ce a petrecut mai multe zile uitându-se pe site-ul Reddit.

Silber suferea de câţiva ani de o afecţiune misterioasă care îi provoca dureri atunci când se urca în maşină, abia putea urca scările fără să se odihnească şi în general era încetinit, scrie mashable.com.

Înainte de a fi afectat, bărbatul era un maratonist inveterat, un snowboarder şi un căţărător. Deşi numeroşi doctori s-au uitat peste analizele sale pentru a-şi da seama de ce suferă Silber, durerea nu a putut fi un răspuns pentru un diagnostic.

În timp ce stătea pe Reddit, Silber a văzut o poză cu un bărbat care arăta aproape la fel ca el. „Am ştiut că dacă nu mă fac bine, voi arăta exact ca el". Unul dintre comentatori a menţionat ceva de maladia Cushing, care este cauzată de o tumoră a glandei pituitare, aceasta producând prea mult hormon de răspuns la stresul biologic.

Mai mulţi doctori au refuzat diagnosticul digital, până când s-a dus la endocrinologist. Acesta i-a recunoscut imediat simptomele de Cushing şi i-au făcut operaţie imediat.

<

p>Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite