VIDEO Imaginația nu are limite: iPad-ul viitorului, ecran pe toată suprafața

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai probabil, viitorul iPad va fi lansat la evenimentul Apple din San Francisco care va avea loc mâine. Până atunci, studioul de animații 3D, Aatma, a postat pe YouTube un filmuleț cu propria lor versiune a iPad-ului ideal.

De când a fost postată, pe 28 februarie, animația a avut peste 3,5 milioane de vizualizări, devenind un hit printre utilizatorii de internet, fascinați de dotările uluitoare, dar imaginare, pe care le are iPad-ul celor de la Aatma.

Aatma a dus un ecran Retina la un nou nivel, scrie „The Huffington Post", eliberând gadgetul de marginile de plastic. De asemenea, interactivitatea dintre tablete este arătată prin conectarea acestora. În video-ul Aatma, două iPad-uri pot fi folosite pe post de teren de fotbal virtual, experiența utilizatorului fiind nemaivăzută .

Chiar dacă totul este în imaginația inginerilor și designerilor firmei americane, ei vorbesc despre un viitor în care gadgeturile se conectează unul la celălalt prin sistemul Near Field Communication (NFC), putând fi folosite pe post de ecran mai mare.

„Am eliminat marginile negre ale iPad-ului actual și ne-am gândit că ar fi o experiență vizuală pentru utilizatori să aducem două iPad-uri unul lângă celălalt, folosind magneții interiori", a declarat Pramod Modi Shantharam, CEO-ul studioului Aatma.

Vezi aici iPad-ul imaginat de Aatma

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite