VIDEO Gadgetul perfect pentru „piloţii“ de sufragerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma Motion Simulation vrea să schimbe viitorul jocurilor prin calculator, lansând probabil cea mai realistă consolă pentru jocurile cu maşini.

Ei au proiectat un ecran de 180 de grade, care este amplasat în faţa unui scaun special şi al unui volan. Astfel, oamenii au o viziune ultrarealistă asupra circuitului pe care concurează şi nu realizează că sunt în interiorul unui joc.

Interiorul cockpitului virtual este dotat cu tot ce-i trebuie unui pilot şi, de asemenea, acesta poate să simtă vibraţiile din timpul cursei.

Ecranul de doi metri lăţime asigură „pilotului" o vedere panoramică, asigurându-se că şi viziunea periferică este folosită, pentru o senzaţie realistă. Trei proiectoare separate creează imaginea. Rezoluţia este de 7 megapixeli.

Creaţia celor de la Motion Simulation nu este ieftină. Versiunea de 3 megapixeli va costa 20.500 de euro, iar cea de şapte megapixeli ajunge la 42.000 de euro.

Consola va folosi un soft clasic de tip Windows, astfel că viitoarele jocuri ar putea fi create uşor pentru a fi proiectate pe ecranul uriaş.

Iată cum vede „pilotul" virtual acţiunea în timpul cursei

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite