VIDEO Bunicuţa care doreşte să devină cea mai bătrână majoretă din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bunicuţă din Statele Unite ale Americii a devenit un fenomen pe continentul american prin dorinţa ei: femeia de 55 de ani doreşte să devină majoretă la celebra echipă de fotbal american Dallas Cowboys.

Sharon Simmons se pregăteşte intens pentru preselecţia care va avea loc în mai şi consideră că nu este cu nimic diferită faţă de celelalte concurente, scrie „The Daily Mail". Dacă va fi acceptată, Sharon va deveni cea mai bătrână majoretă din istorie.

Femeia este foarte în formă pentru vârsta ei, având o greutate asemănătoare concurentelor mai tinere, iar filmuleţele postate pe internet arată că ştie foarte bine mişcările specifice.

Simmons a declarat pentru postul american de televiziune CBS că avantajul ei este că nu are emoţii pe scenă şi-şi poate stăpâni emoţiile foarte bine datorită experienţei.

„Mă gândeam că e ceva pe care nu nu l-am încercat. Am vrut mereu să încerc acest lucru. Când aveam 20 de ani mă gândeam să mă apuc, dar am fost ocupată cu educaţia fiicei mele. Şi m-am gândit, de ce nu?", a declarat Sharon Simmons.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite