VIDEO Bătrâna care a descoperit banalul elixir al tinereţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Annette Larkins
Annette Larkins

O bătrânică de 70 de ani din Statele Unite arată ca şi cum ar avea 40 de ani, punând totul pe dieta ei considerată de unii extremă, dar care, aparent, este foarte sănătoasă.

Annette Larkins a fost denumită „frumoasa fără vârstă" de către jurnaliştii americani. Ea a declarat acestora că a devenit vegetariană în 1960, când soţul ei deţinea un magazin de carne. După trecerea anilor, ea a devenit vegană, iar în ultimii 27 de ani a mâncat doar fructe şi legume, scrie „The Daily Mail".

„Dieta mea constă în fructe, nuci, legume şi seminţe. Majoritatea legumelor le cultiv în propria mea grădină", a declarat femeia.

Ea a mai spus că nu bea apă de la robinet, ci colectează apa de ploaie pentru a o bea şi a o folosi în grădină, aceasta din urmă fiind poreclită „fântâna tinereţii".

Soţul femeii a spus că oamenii erau uimiţi când îi vedeau împreună, întrebându-se cum de a pus mâna pe o femeie atât de tânără. „Mă întreabă ce fac cu o femeie atât de tânără. Sau îmi spun că am luat-o pe nepoată cu mine", a declarat Amos Larkins.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite