VIDEO Anonymous publică o conversaţie secretă între FBI şi Scotland Yard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia britanică investighează o acţiune care ar fi făcută de gruparea Anonymous: aparent „hacktiviştii" au reuşit să pună mâna pe o conversaţie confidenţială între FBI şi detectivii din Londra, în care aceştia discutau despre lupta împotriva celor care spun că fac parte din această grupare.

În conversaţie se vorbeşte despre Anonymous şi alte grupuri de hackeri, datele pentru arestările din perioada următoare şi detalii despre acţiunile poliţiei.

Conversaţia de 17 minute pare să fi avut loc pe 17 ianuarie anul acesta. Anchetatorii FBI şi cei britanici vorbesc despre mai mulţi hackeri, spunându-le numele de utilizator, dar numele reale au fost acoperite de un „beep", scrie BBC.

Haos în anchetă

Conform ibtimes.com, conversaţia arată cât de haotică este căutarea celor care atacă încontinuu site-uri importante şi ameninţă cu un nou război mondial, de data aceasta pe internet. Cele două agenţii îşi oferă informaţii una alteia, dar acestea sunt de multe ori contradictorii.

Metoda pe care doreau să o folosească anchetatorii era racolarea unor membri care nu cred atât de mult în valorile Anonymous şi s-au declarat „anoni" doar pentru renume. Cu toate acestea, problema este că, în lipsa unui lider şi a unei structuri clare, informaţiile oferite de unii utilizatori nu sunt atât de valoroase, cât sunt metode de a atrage atenţia.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Ascultă aici conversaţia dintre FBI şi Scotland Yard

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite