VIDEO Anonymous ameninţă cu atacuri fără precedent dacă Megaupload nu va fi repus în funcţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia Anonymous, printre care se regăsesc şi mulţi hackeri „talentaţi", a dat o serie de atacuri în urma închiderii site-ului Megaupload şi a reacţiei publice împotriva legilor antipiraterie din SUA, SOPA şi PIPA.

În această dimineaţă, membrii Anonymous au postat pe Twitter un mesaj în care anunţau faptul că au atacat site-ul cbs.com. Spre deosebire de alte acţiuni, Anonymous pare că a avut acces la fişierele şi directoarele site-ului, acesta fiind golit de conţinut.

Cei care încercau să intre pe site-ul postului american de televiziune erau întâmpinaţi de o pagină albă de Index cu un singur fişier: foundry.html, scrie pcmag.com


Conform contului de Twitter @youranonnews, CBS a fost inactiv vreme de 20 de minute.

Cu toate acestea, postul american de televiziune nu a fost singurul pe care l-au ţintit cei din gruparea de „hacktivişti". Site-ul companiei muzicale Universal Music a fost dat jos, la fel ca şi site-ul conglomeratului francez Vivendi, care deţine grupul Universal.

Operaţiunea Global Blackout a pornit

Un filmuleţ postat pe YouTube de către cei care fac parte din Anonymous avertizează guvernul american că acţiunile vor continua dacă Megaupload nu va fi repus în funcţiune în trei zile. Lista potenţialelor ţinte este numeroasă şi importantă: Naţiunile Unite, Xbox Live, Twitter, Facebook sau YouTube. Cu toate acestea, ultimele platforme au fost scutite de către Anonymous în trecut, aceştia susţinând că „nu omoară mesagerul".

Vezi aici filmul trimis de Anonymous

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite